hopleaf-new-dawn

Kan vi gøre det lidt bedre? Probably

Vær med

Kom og gør det lidt bedre for vores alle sammens danske natur. Deltag i to store plastikoprydningsdage ledt an af Emilie Lilja og Felix Smith.

Vi glæder os til at se dig. 

hop.jpg

Padl havnen ren for skrald med Emilie Lilja

I samarbejde med Green Kayak gik vi d. 27. april på vandet for at rydde op i Københavns Havn. Vi fik besøg af Plastic Change og havde Emilie Lilja til at padle forrest. Se hvordan det hele gik.

Tag skraldet med Felix

Se hvordan det gik i Dyrehaven, da vi d. 6. april ryddede den smukke forårsskov for alt det, der ikke hørte hjemme i naturen.

Nu kan du også være med til at gøre det lidt bedre.
Find eller opret aktiviteter i miljøkalenderen.

Vi har pakket os bedre ind for miljøet

Med introduktionen af den nye 6-pack, der sidder sammen med lim i stedet for plastik, og en helt ny plastik til vores 24-styks rammer med 50% genanvendt materiale, tager vi et seriøst skridt mod at reducere mængden af plastik på vores klode.

 

hop.jpg

Hvordan åbnes den nye miljøvenlige 6-pack?

Dåserne sidder sammen med en lille klat lim, og der er et lille trick til at få dåserne fri af hinanden nemt og hurtigt.

Se hvordan de på kajen i Nordhavn får åbnet Snap Packen.

Din 6-pack er ikke som den plejer

Vi har udskiftet plastikken med en lille klat lim. Ved fuld implementering spares det danske miljø for 150 tons plastik om året – det svarer til mere end 7.500.000 plastikposer årligt.  

Læs mere her

Vi giver miljøet bedre rammer

Vi bruger nu 50% genanvendt plastikemballage, så vores CO2-aftryk reduceres.

Læs mere her

Et nyt Carlsberg glas

Vores nye glas holder bedre på smag og duft samt skaber endnu flottere og mere livlige opadgående bobler, som fuldendes med en smuk skumkrone på toppen.

Læs mere her

Den grønne etikette

Vi trykker nu med en mere bæredygtig blæk på vores etiketter. Men ikke nok med det: Etiketterne fremstilles med grøn energi.

Læs mere her
}