hopleaf-new-dawn

Kan vi gøre det lidt bedre? Probably

Vi har pakket os bedre ind for miljøet

Med introduktionen af den nye 6-pack, der sidder sammen med lim i stedet for plastik, og en helt ny plastik til vores 24-styks rammer med 50% genanvendt materiale, tager vi et seriøst skridt mod at reducere mængden af plastik på vores klode.

 

hop.jpg

Hvordan åbnes den nye miljøvenlige 6-pack?

Dåserne sidder sammen med en lille klat lim, og der er et lille trick til at få dåserne fri af hinanden nemt og hurtigt.

Se hvordan de på kajen i Nordhavn får åbnet Snap Packen.

Din 6-pack er ikke som den plejer

Vi har udskiftet plastikken med en lille klat lim og dermed sparet det danske miljø for 20 tons plastikaffald om året. Det svarer til 1 mio. plastikposer.

Læs mere her

Vi giver miljøet bedre rammer

Vi bruger nu 50% genanvendt plastikemballage, så vores CO2-aftryk reduceres.

Læs mere her

Et nyt Carlsberg glas

Vores nye glas holder bedre på smag og duft samt skaber endnu flottere og mere livlige opadgående bobler, som fuldendes med en smuk skumkrone på toppen.

Læs mere her

Den grønne etikette

Vi trykker nu med en mere bæredygtig blæk på vores etiketter. Men ikke nok med det: Etiketterne fremstilles med grøn energi.

Læs mere her

Nu kan du også være med til at gøre det lidt bedre.
Find eller opret aktiviteter i miljøkalenderen.

Vær med

Kom og gør det lidt bedre for vores alle sammens danske natur. Deltag i to store plastikoprydningsdage ledt an af Emilie Lilja og Felix Smidt.

Vi glæder os til at se dig. 

hop.jpg

Skal du med i skoven?

TV-vært, WWF-ambassadør og hundeelskeren Felix Smidt er træt af alt det plastik, der ligger og flyder når han går tur i skoven. Hjælp ham med at rydde op i naturen, når vi i den nærmeste fremtid går sammen om en større oprydningsdag. Nærmere info om tid og sted kommer her snarest.

felix.jpg

Skal du med i havnen?

Til foråret går vi sammen med tv-vært, forfatter, influencer, bokser og model Emilie Lilja for at gøre en forskel i Københavns havn. I selskab med Miljøkajakken skal vi simpelt padle ud i havnen og indsamle så meget plastik som muligt sammen med dig og dine venner. Følg med her for nærmere info om tid og sted.

Emilie-Lilja.jpg
}