hopleaf-new-dawn

Carlsberg Pilsner

Om Carlsberg Pilsner

Når du vælger en Carlsberg Pilsner, så får du mere end blot en almindelig øl, for du får faktisk en del af den danske kulturarv, da pilsneren går flere generationer tilbage - helt tilbage til 1904. Den kaldes også i folkemunde for en Hof pga. Carlsbergs status som Kgl. Hofleverandør. Pilsneren har en lys gylden farve med flot skum og duftnoter af fyrretræ, strå, hasselnød og skovsyre. Den har en harmonisk balance mellem bitterhed og sødmefulde æbler.

En kold Carlsberg klæder det danske køkken rigtigt godt, for pilsneren er en god generalist, der i kraft af sin forfriskende fylde og gode balance er næsten uundværlig til det klassiske danske frokostbord og lune middagsretter. Carlsberg Pilsner er også yderst velegnet til krydrede kødretter, burgere mm.

glas_da.png

The Danish Way

Hvad gør Carlsberg til måske verdens bedste øl, og hvad gør Danmark til et af verdens lykkeligste lande? Er det vores smag for naturen? At vi er gode til at hygge os sammen? Eller er det fordi vi har en lang tradition for at gøre os umage og skabe smukke ting? Probably.

}