hopleaf-new-dawn

Carlsberg Nordic

Carlsberg Nordic Gylden Bryg Pilsner

Carlsberg Nordic Gylden Bryg Pilsner er en klar alkoholfri pilsnerøl. Øllen har en smuk krystalklar og gylden farve med perlende skum. Smagen er særdeles fint balanceret og byder, trods fraværet af alkohol, på en god fornemmelse af fylde og smag der med lethed slukker tørsten som en almindelig pilsner. Duften er mild og delikat med friske noter af aromahumlens blomstrede duft.

Pilsnerøllen kan kaldes alkoholfri fordi den holder sig under 0,5% alkohol, og den er perfekt til dig, der kan lide pilsnerens friskhed, men ønsker et alkoholfrit alternativ. Carlsberg Nordic Gylden Bryg er velegnet til lettere frokostretter, salater, sandwich mm.

nordic_gylden.png (1)

Carlsberg Nordic Ale

Carlsberg Nordic Ale er en smagfuld alkoholfri udgave af den populære Ale-øltype med sine klassiske karaktertræk i form af en smuk mørk farve fra karamelmalt og flot perlende skum. Smagen er raffineret og behageligt afbalanceret, og den byder trods fraværet af alkohol på en velsmagende Ale med en sød læskende fylde og krop. Duften er mild og den slukker tørsten som en klassisk Ale.

 

Carlsberg Nordic Ale går perfekt til ethvert dansk frokostbord og er velegnet til de fleste middagsretter. Bør nydes iskold for den bedste smagsoplevelse.

nordic_ale.png (1)

Hvorfor Carlsberg Nordic?

Når styrken ligger i at vælge selv. Vælge frit. Og vælge en alkoholfri øl med masser af smag, så er valget Carlsberg Nordic. Valget af alkoholfri er et frit valg – og et bevidst valg, fordi du kan lide smagen af den gode øl, men foretrækker at vælge alkoholen fra. 

Hvad er 0,5% alkohol? Ikke meget. Faktisk skal du drikke hele ni Carlsberg Nordic før du har indtaget hvad der svarer til én almindelig Carlsberg Pilsner på 4,6%. Det giver dig frihed til at hygge med venner, familie og kollegaer og giver dig mulighed for at nyde smagen af ...

Carlsberg Nordic og en aktiv livsstil

Carlsberg Nordic er til dig med en aktiv livsstil, som sætter pris på en øl, men foretrækker at vælge alkoholen fra. Carlsberg Nordic er med dig, lige dér hvor friheden kan smages og opleves. I 2018 vil Carlsberg Nordic være en del af danskernes aktive livsstil ved bl.a. at møde de danske surfere, løbere, mountainbikere og sejlere.

nordic_4.png
}