Scroll for at se mere

Om Carlsberg Nordic

Når styrken ligger i at vælge selv. Vælge frit. Og vælge en alkoholfri øl med masser af smag, så er valget Carlsberg Nordic. Valget af alkoholfri er et frit valg – og et bevidst valg, fordi du kan lide smagen af den gode øl, men foretrækker at vælge alkoholen fra.

Hvad er 0,5% alkohol? Ikke meget. Faktisk skal du drikke hele ni Carlsberg Nordic før du har indtaget hvad der svarer til én almindelig Carlsberg Pilsner på 4,6%. Det giver dig frihed til at hygge med venner, familie og kollegaer og giver dig mulighed for at nyde smagen af øl ved endnu flere lejligheder.

Du undrer dig måske over hvorfor vi overhoved har 0,5% alkohol i en alkoholfri øl? Hvorfor ikke bare helt undgå alkohol? Svaret er meget enkelt. Carlsberg Nordic gennemgår en helt naturlig gæringsproces, der naturligt og uundgåeligt danner alkohol, men som er meget vigtig for den gode smag af øl. Uden gæringen får vi ikke den autentiske smag af øl – og det er netop det vi gerne vil have.

Derudover er det vigtigt, at understrege at Carlsberg Nordic naturligvis følger dansk lovgivning, der har sat retningslinjen for at alle øl op til 0,5% alkohol må kaldes ”Alkoholfri”. Du bør også lige have i mente at flere økologiske juicer og yoghurt også indeholder en lille smule alkohol grundet gæringsprocessen.

Drik Carlsberg Nordic fordi den smager så godt, og fordi der er så mange tidspunkter i livet, som fortjener en øl.

Portefølje

Carlsberg Nordic porteføljen består af to varianter – en Gylden Bryg og en Hvede. Carlsberg Nordic Gylden Bryg er en forfriskende pilsnerøl med gyldent skær og en blomstrende duft, som giver øllen karakter. Carlsberg Nordic Hvede er en ufiltreret hvedeøl med en blød læskende fylde, og duften er rig på frugtige og krydrede noter af banan, citrus og nelliker. Begge øl bør nydes dejligt afkølet for den bedste oplevelse.

Det er ikke det samme uden øl

Carlsberg Nordic er et aktivt valg, og det er ikke det samme uden alkoholfri øl til maden, når du er sammen med vennerne, og når du har en aktiv livsstil.

Carlsberg Nordic og en aktiv livsstil

Carlsberg Nordic appellerer til folk med en aktiv livsstil, som sætter pris på en øl, men foretrækker at vælge alkoholen fra. Carlsberg Nordic kommer til at være dér hvor friheden kan smages og opleves. I 2017 vil Carlsberg Nordic være en del af danskernes aktive livsstil ved bl.a. at møde de danske surfere, løbere, mountainbikere og sejlere.